Hari Keputerian

Wednesday, December 26, 2012

Masterchef 3.

Alkisah di zaman sekarang, terdapat seorang gadis yang selalu berangan untuk menjadi sehebat chef wan. Kalau masak confirm tak jadi. Kadang2 terlebih garam, kadang terkurang garam. Tapi sebab selalu dia masak, dia yang makan. Pasti makanan yg dimasak licin juga akhirnya.

Pada suatu hari, apabila bahan tersedia, tinggal untuk berangan sahaja, dia punya satu idea. "Apakata aku cuba cungkil bakat terpendam ini."

Wallllaaaaaaaaa! Untuk pengetahuan, aku xsuka pun strawberry sauce yg atas ice cream tu. Tapi xnk hiasan pinggan nampak hambar je semua warna cokelat. So tambah la warna merah sikit. hahahahhahahahahha mak berangaaaannn kauuu nak masuk masterchef. Dah terikut2 lettew sampai hiasan pun ada pulak hambar bagai. Haha

Ni post bosan nama nya. Okay bai.
Happy anniversary ayah mama. happy birthday haziq! ;)

4 comments:

nur anis said...

huiyyoo..hebat lah kinah!

NSR said...

sedapnya:)

sakinah husain said...

huish jgn tertipu. aku buat hiasan je. xmasak pun. hahhaha

sakinah husain said...

sedap. tp bkn kinot yg masak pn. heee