Hari Keputerian

Monday, March 05, 2012

Si Dia yang menyatukan. :)

Alhamdulillah, tanggal 26 Februari 2012,
sayakak nurul telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 2.85kg pada jam 3.10pm. Buat suspen okay baby ni. Ingatkan keluar 29. Nasib baiklah keluar awal sikit. kalau tak 4 thn sekali je la birthday. hehe





ni masa tunggu nak masuk labour room. fuuhh semua nervous. =_=' tapi muka terhappy pulak. excited kot tak sabar tunggu dia keluar. hihi


Untung dia ni tau. Anak pertama, cucu pertama dua2 belah, anak buah pertama, cicit pertama belah ayah. So kasih sayang melimpah sikit la kot. Sampai ke anak ktorg nnti dh tk heran dh sgt lettew!haha. Ayah dia(abg Li) nk nama Allif. sbb ayahnye pun Al-Ghazali. so anak Al(-)lif la. hehe. and Ateh pun setuju dgn nama ni. Allif bukan nyee aliff ba ta tu. tapi maksud Allif ni adalah Menyatukan. dengan harapan Allif ini akan lebih menyatukan kami sekeluarga. Amin.


Geram!


gambar latest ni. time nk
basuh beraks dia tadi. x) tu je nk cerita. tisu dkt dahi tu sbb dia sedu. bye.

5 comments:

nur anis said...

dia pun x nak keluar 29 februari..sebab dia tahu rugi..nanti cuma dapat hadiah 4 tahun sekali je..huhu

sakinah husain said...

uish kalau birthday 4 thn sekali hadiah mahal sikit. ni setahun sekali hadiah murah je la. haha

shiema sufian said...

atoto, comelnyeeee. dia pun tahu keluar awal sebab taknak sambut birthday 4tahun sekali (:

Azee Hana said...

salam kenal ..dari adik anis..ngeeee

sakinah husain said...

oh hi azeee! hehe