Hari Keputerian

Tuesday, May 30, 2017

Hi

Lamanya tak berblogging.

Alhamdulillah tahun ni lagi 10 hari dah nak masuk 28 tahun. Kejap je rasa. Sepanjang nak ke 28 tahun ni pun macam2 benda jadi. Dan Alhamdulillah untuk semua nya. Yang suka. Yang duka. Semua tu mengajar. Takde satu pun aku kesalkan. Wow matang tak ayat. Haha.

Hmm tiba tiba rasa nak share satu benda.

Tahu tak. Kalau kita inginkan sesuatu, tapi kita x nampak jalan ke arah tu. Tanam niat. Selalu sebut dan doa. InsyaAllah Allah bukak dan tunjukkan jalan. Dulu masa kerja, selalu sebut nak jual kuih/kek. Sebab dulu minat. Tapi xnampak jalan. Tapi selalu sebut dekat kawan2 ofis. Alhamdulillah Allah bukak kan jalan. Sekarang dah ada crumbspuffs 😆. Semoga istiqamah. Aamin.

Lepastu dari dulu teringin nak pergi laut biru. Walaupun taktau laut mana satu yang akan pergi, dekat mana, macam mana nak pergi, dengan siapa. Tapi selalu sebut nak pergi laut biru. Alhamdulillah May 2017 dapat pergi. PERHENTIAN. Thank you Aina, Izzah, Yan, Ija, Mawar, Kak Ila & Kak Su. Bagi insan yang kerdil yang saiz nya tidak kerdil ni join. Heheh.

Jadi kalau nak sesuatu, selalu lah sebut. Kata2 tu kan doa. Sebab tu kena sebut yang baik2. Aaa ini utk diri sendiri jugak ni. 🙈

Ok bai.0 comments: